Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Η σορός της μεταφέρθηκε μετά την τελετή στη Ριτσώνα για να γίνει η αποτέφρωση της και η τέφρα της θα σκορπιστεί στην θάλασσα, όπως η ίδια επιθυμούσε. Η κάμερα εκπομπής τoυ Alpha, βρέθηκε έξω από το γραφείο του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα και κατέγραψε εικόνες από τη μεταφορά της τέφρας της Μάρθας Καραγιάννη. Τραγικές φιγούρες η καρδιακή της φίλη, Ντόρα Δούμα με την οποία συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και η σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα. Η μεταφορά της τέφρας στο γραφείο του κ. Σούρα ήταν επιθυμία της ίδιας, όπως επιθυμία της ήταν να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη: Συντετριμμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κηδεία - «Θέλω και μένα να με πετάξουν στη θάλασσα»

Στις δηλώσεις της η Ντόρα Δούμα, είπε ότι ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που της είχε δώσει η Μάρθα Καραγιάννη. Σε ότι αφορά στην επιθυμία της για αποτέφρωση η Ντόρα Δούμα απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά ότι «η Μάρθα ήταν πιο χριστιανή και από τους χριστιανούς».