Βόμβα μολότοφ πέταξαν τα ξημερώματα άγνωστοι κατά της πρεσβείας του Ιράν, που βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Καλλάρη στο Ψυχικό, προκαλώντας υλικές ζημιές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στη μία τα ξημερώματα δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εκτόξευσαν μια βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στον μαντρότοιχο της πρεσβείας χωρίς όμως να προκαλέσει εκτεταμένη ζημιά.
Χθες το απόγευμα, Ιρανοί και Ιρανές διαδήλωσαν στην πλατεία Συντάγματος κατά του καθεστώτος της χώρας τους, που δολοφόνησε την Μαχσά Αμινί και δεκάδες ακόμη συμπολίτες τους που διαδηλώνουν στην Τεχεράνη για την ειδεχθή δολοφονία της 22χρονης.
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.