Βόμβα μολότοφ πέταξαν τα ξημερώματα άγνωστοι κατά της πρεσβείας του Ιράν, που βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Καλλάρη στο Ψυχικό, προκαλώντας υλικές ζημιές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στη μία τα ξημερώματα δυο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εκτόξευσαν μια βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στον μαντρότοιχο της πρεσβείας χωρίς όμως να προκαλέσει εκτεταμένη ζημιά.
Χθες το απόγευμα, Ιρανοί και Ιρανές διαδήλωσαν στην πλατεία Συντάγματος κατά του καθεστώτος της χώρας τους, που δολοφόνησε την Μαχσά Αμινί και δεκάδες ακόμη συμπολίτες τους που διαδηλώνουν στην Τεχεράνη για την ειδεχθή δολοφονία της 22χρονης.
- Έρχονται καταιγίδες και αφρικανική σκόνη: Ποια μέρα θα γίνει ο ουρανός «πορτοκαλί»
- Νεπάλ: Πώς ένας δάσκαλος έσωσε 900 μαθητές - «Επιβιώσαμε για μόλις 10 δευτερόλεπτα»
- Γιάννης Πάριος: Ξεσπά ο συνεργάτης του - «Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε πότε πρέπει να σταματήσει»
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα, καλοήθης»: Συγκινεί η ιστορία της 12χρονης από τις ΗΠΑ που την έσωσαν γιατροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.