Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πριν λίγη ώρα, 38χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από βαριά αντικείμενα στο Μενίδι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 38χρονος βρισκόταν σε επαγγελματικό χώρο και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί το περιστατικό φέρεται να έγινε σε εργοστάσιο που βρίσκεται επί της οδού Λουτρού.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα 2 οχήματα της πυροσβεστικής και 6 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσήχθη, ενώ αρχίζει έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
- Αλβανία: Πώς ξέσπασαν τα επεισόδια στο Ζβέρνετς που οδήγησαν στον τραυματισμό Έλληνα πολίτη – Η δήλωση Ράμα
- Πανσέληνος: Καθηλώνουν οι εικόνες του «Μπλε Φεγγαριού» από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο
- Η πρώτη ανάρτηση του Μαλλιαρού μετά το ατύχημα του Φλώρου: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»
- Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Αθήνα: «Είσαι πάμφτωχος; 'Εχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις μπάνιο τσάμπα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.