Μενού
  • Α-
  • Α+

Την άγνοιά του για όσα κατηγορείται ότι διέπραττε ο γιος του, δηλώνει ο πατέρας του 53χρονου στα Σεπόλια, μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση βιασμού και έκδοσης του 12χρονου κοριτσιού έναντι χρηματικών ανταλλαγμάτων. Μιλώντας στην εκπομπή T-Live του Alpha, ο πατέρας του δράστη αρνήθηκε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον γιο του, λέγοντας πως κάτι άλλο έχει συμβεί και ότι ο γιος του δεν θα έκανε ποτέ τις εγκληματικές πράξεις που του καταλογίζονται και μάλιστα για την αποκόμιση χρημάτων, αφού, όπως, λέει, δεν του έλλειπαν τα χρήματα.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: «Για όσα έκανε με τον μανδύα της εκκλησίας να δικαστεί 100 φορές πιο αυστηρά» λέει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών

«Ο γιος μου είναι λεβέντης, μεγάλωσε μέσα στα πούπουλα και στα λεφτά. Δεν είχε καμία ανάγκη να κάνει όλα αυτά που λένε ότι έκανε. Ούτε χρωστάει πουθενά, μόνο δίνει. Εγώ ποτέ μου δεν είδα αυτό το παιδί που λένε ότι δούλευε εκεί, μέσα στο μαγαζί του γιου μου. Δεν εργαζόταν εκεί κανένα παιδί. Λένε ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί για να κερδίζει χρήματα. Η δουλειά του του απέφερε χρήματα και δεν είχε καμία τέτοια ανάγκη. Ακόμη και αν έφτανε στο σημείο να χρειαστεί χρήματα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μεγάλωσε έτσι ο γιος μου. Κάποτε του έδωσα 40 εκατομμύρια για να φτιάξει σπίτι και ξέρει πολύ καλά ότι ακόμα και αν χρειαζόταν ξανά χρήματα, θα ερχόταν σε μένα και θα τα ζητούσε και πάλι θα του έδινα. Δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο ο γιος μου», είπε αρχικά ο πατέρας του 53χρονου.

Οσο για τα αντικείμενα, τα όπλα και μαχαίρια που βρέθηκαν στην κατοχή του γιου του, ο ίδιος λέει: «Ο γιος μου έχει μεγάλη αγάπη για σπάνια αντικείμενα, αντίκες κτλ. Αυτά που βρέθηκαν ήταν συλλεκτικά αντικείμενα, τα οποία σκόπευε να τα κάνει εκθέματα σε μία αίθουσα που θα αποτελούσε ένα μουσείο για τέτοιου είδους αντικείμενα. Δεν έχουν καμία σχέση με προσωπικές δραστηριότητες του γιου μου». 

Οσο για τη σχέση του γιου του με την εκκλησία: «Ο γιος μου ήταν πάντα κοντά στην εκκλησία. Κουβαλούσε τον επιτάφιο από παιδί, όχι τώρα. Εγώ βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι το παιδί μου δεν έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται».