Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη αποχαιρέτησε τον θανόντα με μια ανάρτηση στο Instagram και με στίχους από το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη. Η δημοσιογράφος είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη, τα οποία θα κουβαλούν για πάντα την κληρονομιά του πατέρα τους, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην κοινωνία και στον αθλητισμό.
Η Δώρα Τσαμπάζη στην ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε τους παρακάτω στίχους: «Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ (1911-1996)».

- Marfin: Την Τρίτη στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες - Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση
- Ζάκυνθος: Ποιος είναι ο ήρωας πιλότος που προσγείωσε με ψυχραιμία το F16 χωρίς σύστημα
- Μπόνι Τάιλερ: Σάλος με παρουσιάστρια που «γύρισε τα μάτια της» για τον θάνατο της τραγουδίστριας
- Πόσο κόστιζε το Πειραιάς-Σαντορίνη επί ΠΑΣΟΚ: Βρήκαμε ακτοπλοϊκό του 2001
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.