Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η κοινωνία παρακολουθεί με σφιγμένο το στομάχι τον Γολγοθά που ανέβαινε το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, έρχεται μια άλλη υπόθεση να συνταράξει, κι αφορά επίσης σε κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού, συνομήλικου με αυτό της Αθήνας. Πρόκειται για μία κοπέλα στην Ζαχάρω Ηλείας, για την οποία κατήγγειλε ο πατέρας της ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν 55χρονο επιχειρηματία της περιοχής. 

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν με πολλή προσοχή την καταγγελία, μετά την μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της ανήλικης στην Εισαγγελία Πύργου. Η φημολογία γύρω από την υπόθεση έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πολλά έχουν ακουστεί στην τοπική κοινωνία, όμως οι Αρχές τηρούν σιγή ιχθύος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης εξετάζεται σε επίπεδο προκαταρτικής έρευνας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, αλλά δεν έχει υπάρξει σύλληψη για την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα καταγγελλόμενα, με εξέταση των κινητών τηλεφώνων των εμπλεκομένων προσώπων, άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εξέταση της 12χρονης από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή. Οι εμπλεκόμενες πλευρές ζουν σε δύο κοντινά χωριά του δήμου Ζαχάρως και έχουν ακουστεί πολλά. Ωστόσο, οι Αρχές προσεγγίζουν την υπόθεση με διακριτικότητα, πρωτίστως για την προστασία της ανήλικης.