Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τον ρόλο ενός άνδρα με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», για τον οποίο έχει καταθέσει η 12χρονη στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. Ο «Μιχάλης» θεωρείται ότι είναι ένα πρόσωπο που συνεργαζόταν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο και φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στους βιασμούς του παιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η 12χρονη, δεν είχε συναντηθεί μαζί του αλλά εκείνος έδινε τον αριθμό του κινητού της στους βιαστές και με τη σειρά τους εκείνοι επικοινωνούσαν μαζί με της από το viber. 

Διαβάστε ακόμηΒιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Αστυνομικός της ΓΑΔΑ συνομιλούσε με την ανήλικη

Ο «Μιχάλης», πάντως, μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή T-Live δίνει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Ο ίδιος λέει πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση, ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη. «Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της», λέει.

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μιλήσει ξανά στον Alpha με αλλοιωμένη φωνή λέγοντας τα εξής: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει "θέλεις να βρεθούμε" και είχε μια παιδική φωτογραφία». Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. «Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο "Μιχάλης" που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να τού ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…» λέει. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές γιατί φοβάται τον διασυρμό. «Δεν έχω "πάει" ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή».