Ενα παράξενο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε σχολείο της Κέρκυρας, όταν αυτοκίνητο άρχισε να κινείται, ενώ αρχικά ήταν σταθμευμένο και έπεσε σε έναν τοίχο τραυματίζοντας δύο ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το σταθμευμένο αυτοκίνητο άρχισε να... τσουλάει με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο και να τραυματίσει μια δασκάλα και τη σχολική τροχονόμο που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή κοντά στο σημείο. Αμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τις δύο τραυματισμένες γυναίκες στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη: ΕΣΗΕΑ για Σεπόλια: Παραβιάζεται κάθε έννοια δεοντολογίας στο θέμα της 12χρονης
Η οδηγός όταν είδε το αυτοκίνητο να τσουλά χωρίς να μπορεί κανείς να το σταματήσει έπαθε σοκ. Το ίδιο και όσοι γονείς βρισκόντουσαν έξω από το σχολείο, με τον φόβο μην πάθουν τίποτα οι μαθητές που βρίσκονταν εκεί. Μετά το τρομακτικό περιστατικό που συνέβη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας απηύθυνε έκκληση με επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς, για να προβλέπονται επιπλέον μέτρα ασφαλείας στον πεζόδρομο, ιδιαιτέρως τις ώρες που λειτουργεί το σχολείο. Τέλος αν και τα αίτια παραμένουν άγνωστα, πιθανολογείται ότι το αμάξι τσούλησε διότι «λύθηκε» το χειρόφρενο.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.