Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μοναδικός μαθητής στο ακριτικό Μαθράκι θα κάνει μόνος του παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Ο Τάσος θα κάνει τελευταία φορά παρέλαση στο νησάκι αφού όπως λέει η μητέρα του αναμένεται να φύγουν λόγω εκφοβισμού. 

Διαβάστε ακόμη: Αλλαγή ώρας 2022: Την Κυριακή γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω - Τι ισχύει για τη θερινή ώρα

«Ξυπνάει πρωί - πρωί ο Τάσος. Είναι η τελευταία μας φορά στο Μαθράκι, από του χρόνου θα είμαστε στην Τήλο. Δεν είναι και ιδανικότερες οι συνθήκες. Πώς να νιώθει ένα παιδάκι όταν υπάρχει εκφοβισμός προς τη μητέρα του; Πρέπει να φροντίσω για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές μας αγκάλιασαν, και πάντα υπήρχαν οι "ανάποδοι". Ωστόσο αυτοί οι «ανάποδοι», βρίσκονται σε καίριες θέσεις», είπε η Τζένη Γιαννοπούλου στο MEGA.

«Υπήρχαν διάφορα αυτόν τον χρόνο, εγώ είχα ζητήσει τα αυτονόητα, για παράδειγμα να μην υπάρχουν φιάλες υγραερίου στον χώρο που κάνει μάθημα το παιδί μου, υπήρχαν άσχημα σκηνικά που τα έζησε ο μικρός. Θα πάμε στην Τήλο, είχαμε πρόσκληση από την δήμαρχο του νησιού. Η Τήλος έχει περίπου 100 παιδιά, έχει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο», συμπλήρωσε η κυρία Γιαννοπούλου.

Ο μικρός Τάσος εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επικείμενη αλλαγή περιβάλλοντος. «Χαίρομαι γιατί θα έχω και άλλα παιδάκια, όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τους πεθυμήσω. Έχω 6-7 φίλους. Θα κάνουμε παρέλαση σήμερα», τόνισε ο μικρός μαθητής. «Είναι ενήλικες οι φίλοι του όμως γιατί παιδάκια δεν έχει άλλα. Θα κάνει με την δασκάλα του την κ. Λίνα Γρεβενάρη και με έναν κύριο που είναι από εδώ, είναι γυμναστής, τον κ. Μακαντάνη, ο οποίος τους βοηθάει, κάνει γυμναστική μαζί του, και θα κάνουν παρέλαση οι τρεις τους», ανέφερε κλείνοντας η κυρία Γιαννοπούλου.