Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλος ένας άνδρας αποφάσισε να δείξει το... αντριλίκι του χτυπώντας τη σύζυγό του και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Η διαφορά που έχει η εν λόγω περίπτωση που σημειώθηκε χθες, Σάββατο (29/10) στον Βόλο είναι ότι ο 47χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές δεν αρκέστηκε στη σύζυγό του αλλά δεν δίστασε να ξυλοφορτώσει και άλλες δύο γυναίκες που πήγαν να υποστηρίξουν τη δαρμένη σύζυγο.

Συγκεκριμένα, ένας 47χρονος συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου από λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του δύο γυναίκες, μία 41χρονη και μία 65χρονη που κατήγγειλαν ότι ο 47χρονος τις χτύπησε προκαλώντας τους εκδορές και μώλωπες, ενώ βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης εντός του κεντρικού λιμένα Βόλου, όταν εκείνες παρενέβησαν σε έντονο καυγά που είχε με τη σύζυγό του, για να τη βοηθήσουν.

Οι δυο γυναίκες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για εξέταση και παροχή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ ο 47χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της απλής σωματικής βλάβης.