Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο τραμ στο Παλαιό Φάληρο. Ενα 16χρονο κορίτσι καταγγέλλει ότι δέχτηκε μέσα στο βαγόνι σεξουαλική επίθεση από έναν άνδρα μπροστά σε κόσμο αλλά κανείς δεν αντέδρασε όταν φώναξε «βοήθεια». «Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο» περιέγραψε η έφηβη.
Διαβάστε ακόμη: Κατερίνη: Συνελήφθη παίκτης ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών
Σύμφωνα με το MEGA, η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε πως η ανήλικη γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι. Απέναντι της κάθισε ένας νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της, αλλά εκείνος μετά από λίγο κάθισε δίπλα της.
«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιέγραψε η 16χρονη, όμως κανένας συνεπιβάτης δεν τη βοήθησε. «Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή “τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός”» σχολίασε η μητέρα της μαθήτριας. Τότε, η 16χρονη κάλεσε μόνη της την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.