Τραγωδία σε στρατόπεδο στο Πετροχώρι Ξάνθης νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου καθώς ένας 45χρονος ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο της πόλης όπου και διακομίστηκε. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα φέρεται να αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο, στο γραφείο του, με τους συναδέλφους του να τον εντοπίζουν αφού άκουσαν τον πυροβολισμό. Παράλληλα, αναφέρεται, πως ήταν πατέρας ενός παιδιού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2022, o Ανθυπασπιστής Α.Μ., ετών 45, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης και εκτελούσε υπηρεσία, τραυματίστηκε σοβαρά από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και κατέληξε. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.