Μενού
alkis kampanos
Αλκης Καμπανός
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη της γυναίκας που προκάλεσε φθορές στο μνημείο για τον αδικοχαμένο 19χρονο οπαδό του Άρη, Άλκη Καμπανό, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για μία ένοικο της πολυκατοικίας, μπροστά στην οποία βρίσκεται το μνημείο και αξιοσημείωτο είναι πως η σύλληψη έγινε κατόπιν μήνυσης άλλου ενοίκου, επειδή η εν λόγω γυναίκα κατέβηκε από το διαμέρισμά της και προσπάθησε να προκαλέσει νέες φθορές.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου, όπου μετέβη και ο νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Άρη, Άγγελος Γρόλλιος. Παράλληλα σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού στην κατοχή της βρέθηκε ένα κατσαβίδι. Με εντολή εισαγγελέα η συλληφθείσα οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου. Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του Αρη άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα "αποτελέσματα" αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Ο Α.Σ. Αρης θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα», είχε τονίσει ο Ερασιτέχνης Άρης σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν η σύλληψη της γυναίκας.