Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 22χρονος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από ομάδα ανδρών, ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του σε κεντρικό δρόμο της πόλης τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου. Οπως καταγγέλλει ο νεαρός, κινείτο επί της Βίκτωρος Ουγκό μαζί με την κοπέλα του. Στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το MEGA,πίσω από το αμάξι πλησιάζει μια ομάδα 3 - 4 ατόμων με μαύρες κουκούλες εκτός από έναν που ήταν με λευκή.
Το αυτοκίνητο ακινητοποιείται πριν στρίψει στην οδό Πολυτεχνείου, η οποία είναι η προέκταση της Τσιμισκή, ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και ξεκινάει η ένταση. Ο νεαρός άνδρας κατήγγειλε πως πρώτα τον πλησίασαν 3 με 4 άτομα ενώ στη συνέχεια έγιναν 10. Ο ένας εκ των δραστών έχει ταυτοποιηθεί, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται από τις Αρχές.
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.