Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας η 31χρονη Μαριάννα. Εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική. Το άψυχο σώμα της 31χρονης Μαριάννας που είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή (18/11) ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό της από το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: Ταύρος: Γονείς κατήγγειλαν απόπειρα αρπαγής του 10χρονου γιου τους από μαύρο βαν

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου. Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν έφυγε από το σπίτι της φίλης της αφήνοντας ένα σημείωμα πίσω στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της εξαφάνισης.

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο σημείωμα αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά το οποίο το προηγούμενο διάστημα η 31χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση.