Μενού
biasmos
Βιασμός ανηλίκου | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Υπό άκρα μυστικότητα κατέθεσε σε ειδικό χώρο ο 17χρονος από τα Πετράλωνα που κατήγγειλε μαζί με την 22χρονη αδερφή του τον πατέρα τους για βιασμό. Τα όσα ανέφερε το παιδί στην κατάθεσή του για τη μητέρα του συγκλονίζουν, καθώς περιγράφει μία κατάσταση πλήρους αδιαφορίας και εγκατάλειψης από την πλευρά της για τα παιδιά της και όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν το «καλό» από το «κακό». Μάλιστα, ο 17χρονος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ίδια του η μητέρα έβγαζε μίσος προς αυτόν.

Διαβάστε ακόμα: Πετράλωνα: Το συμφωνητικό του πατέρα με την μητέρα – Τι κατέθεσε η 22χρονη για τον θείο

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 17χρονος μεταξύ άλλων κατέθεσε ότι το μίσος που έβγαζε η μητέρα του προς αυτόν τόν είχε κάνει να πέσει στην αγκαλιά του πατέρα του, σαν ένα ζώο που έπαιζαν μαζί του, το βασάνιζαν και μετά το πέταγαν στον τοίχο. Ο πατέρας του αγκάλιαζε τα παιδιά του σαν να ήταν «πόρνες» του. Η μητέρα του δεν τα αγκάλιαζε ποτέ.

Μάλιστα, ο 17χρονος συνέχισε στη συγκλονιστική κατάθεσή του λέγοντας ότι η μητέρα του τον άφηνε από την ηλικία των πέντε ετών να κάνει μόνος του μπάνιο, αδιαφορώντας για ο εάν και πώς πλενόταν. Όμως κάθε φορά που τη φώναζε ο πατέρας του να φωτογραφίσει γυμνά τα παιδιά της στη μπανιέρα, έτρεχε πρόθυμα στο μπάνιο να το κάνει. Όταν τα παιδιά μεγαλώνοντας τής ζήτησαν να δούνε αυτές τις φωτογραφίες, τούς απάντησε πως δεν τις έχει.

Παράλληλα, ο νεαρός κατέθεσε ότι η μητέρα του βρισκόταν στο σπίτι όταν ο πατέρας του γυμνός καλούσε τον ίδιο και την αδερφή του να ξαπλώσουν μαζί του. Μάλιστα, το αγόρι φοβόταν τον πατέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είχε εκφυλίσει τον ίδιο και τη μεγάλη αδερφή του, γι' αυτό και δεν μιλούσε. Με τη βοήθεια του συγγραφέα Χρίστου Κρεμνιώτη και της Έλσας Παυλάκη κατάλαβε τι είναι καλό και τι κακό και βρήκε τη δύναμη να μιλήσει.

Παράλληλα, ο 17χρονος φέρεται να είπε στην κατάθεσή του η μητέρα του έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα. Όταν ο ίδιος υπέστη τον εξευτελισμό της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθούν οι βιασμοί του, η μητέρα του είχε τον νου της να τηλεφωνήσει στη δικηγόρο της και να πει «δεν έγιναν ποτέ αυτά που λέει». Μάλιστα, σύμφωνα με το αγόρι, η μητέρα αδιαφόρησε εντελώς για την επισήμανση του ιατροδικαστή ότι μετά από τόσο καιρό δεν μπορούν να φανούν σημάδια στο σώμα του αλλά θα πρέπει να φροντίσουν για τα σημάδια της ψυχής του παιδιού της. Αξιοσημείωτο επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι το γεγονός ότι η μητέρα, μετά από πέντε χρόνια απραξίας και μην κάνοντας χρήση του δικαιώματός της για ορισμό πραγματογνώμονα για τα παιδιά της, τελικά όρισε, όμως για τον ίδιο της τον εαυτό.