Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία από όπου ξεκίνησαν οι έρευνες στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς μιλώντας στην εκπομπή Τlive του Alpha αποκάλυψε λεπτομέρειες που δεν είχαν γίνει γνωστές γύρω από τη σχέση του παιδιού της με τον πατέρα Αντώνιο. Οπως αναφέρει η ίδια η μητέρα του παιδιού, ακόμη και σήμερα πιστεύει ότι ούτε η ίδια δεν έχει μάθει όλη την αλήθεια για τις πράξεις του ιδρυτή και εμπνευστή της ΜΚΟ στον γιο της, καθώς ντρέπεται να αποκαλύψει όλη τα περιστατικά!

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: 300.000 ευρώ σε προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

«Το παιδί ντρέπεται τόσο πολύ για όσα του έχουν συμβεί που μου είπε επί λέξη ''μητέρα αν μαθευτεί το όνομά μου και βγει στην τηλεόραση, εγώ θα αναγκαστώ να φύγω από τη χώρα''. Το παιδί έχει πει κάποια παραπάνω πράγματα στον αδερφό του, αλλά και εκείνος δεν θέλει να μου πει. Εγώ είμαι σίγουρη ότι του έχει κάνει και άλλα πράγματα τα οποία το παιδί φοβάται και ντρέπεται να πει. Το μητρικό μου ένστικτο ήταν αυτό που με οδήγησε σε πρώτη φάση να ανακαλύψω το πού βρισκόταν το παιδί μου, όταν κανείς από την Κιβωτό δεν μου έλεγε και αυτό με οδηγεί και τώρα», είπε αρχικά η μητέρα του 19χρονου και συνέχισε για τα περιστατικά που έχουν συμβεί εντός της δομής. 

«Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

«Ηταν Χριστούγεννα του 2021 και έψαχνα το παιδί μου στα τηλέφωνα και δεν το έβρισκα πουθενά. Επαιρνα στην Καλαμάτα που μου έλεγαν ότι ήταν εκεί, αλλά είχε... δουλειές και δεν προλάβαινε να μου απαντήσει. Τελικά, πήρα τηλέφωνο τον πάτερ με τον οποίο είχαν πολύ καλή σχέση και τον ρώτησα ''γιατί δεν μπορώ να βρω το παιδί μου; Εχει συμβεί κάτι κακό και δεν μου το λέτε;''. Τότε εκείνος μου απάντησε να μην ανησυχώ και ότι το παιδί μου είναι καλά και ότι βρίσκεται εδώ και δυο μήνες στην Αθήνα. Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το παιδί μου ήταν στην Αθήνα δύο μήνες και δεν είχε μιλήσει ή επισκεφτεί τη μάνα του. Με τα πολλά, κατάφερα να μιλήσω μαζί του τηλεφωνικά και μου είπε ότι τον είχαν φέρει από την Καλαμάτα αποκλειστικά για να τον υπηρετήσει επειδή εκείνος είχε κάνει εγχείρηση στη μέση και ότι χρειαζόταν τη βοήθειά του σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο», συμπλήρωσε η μητέρα που ακόμη και σήμερα βρίσκεται σε απόγνωση. 

«Παραδέχτηκε τη σεξουαλική παρενόχληση»

Οσο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε το παιδί της στον πάτερ, όπως λέει: «Επρεπε να είναι όλη τη μέρα μαζί του στο δωμάτιό του, να τον βοηθάει να αλλάξει, να τον πλένει, να τον ταΐζει και μάλιστα κάποιες φορές κοιμόταν και εκεί. Ξύπνησε μια μέρα και ήταν το κεφάλι του στα πόδια του. Τον άφηνε μόνο δυο ώρες τη μέρα να βγαίνει έξω για να πηγαίνει τον αγαπημένο του σκύλο βόλτα. Που στο τέλος, όταν μετά το περιστατικό στο Βόλο, όπου τον έπιασαν από το λαιμό τα ''πρωτοπαλίκαρα'' της δομής, ούτε τον αγαπημένο του σκύλο δεν του έδωσαν πίσω. Το παιδί έφυγε τρέχοντας όπως ήταν με τα ρούχα του γιατί τρόμαξε τόσο πολύ που φοβήθηκε για τα χειρότερα». 

«Τελικά ήρθε σπίτι με τα πολλά και μας είπε όσα μπορούσε να πει. Είπε ότι έβαζε το χέρι του μέσα από τα ρούχα του, ότι του έβαζε τα δάχτυλα μέσα στα ρουθούνια, ότι το καλοκαίρι σε παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, έβαζε το χέρι του μέσα από το μαγιό του, όλα αυτά τα παραδέχτηκε, όμως, είμαι σίγουρη ότι δεν τα έχει πει όλα ούτε στην Αστυνομία. Του έλεγα πάμε παιδί μου να μιλήσουμε στην Αστυνομία και εκείνος απαντούσε ''όταν έρθει η ώρα μητέρα, δεν νιώθω έτοιμος''», κατέληξε η μαρτυρία της μητέρας του 19χρονου.