Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ειδήσεις

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου που οδηγούν στους παιδεραστές

Ο Ηλίας Μίχος είχε «σκοτεινές» επαφές στο διαδίκτυο με παιδόφιλους και παιδοβιαστές, οι οποίοι έχουν «παγιδευτεί» στα ψηφιακά ίχνη του 53χρονου παιδοβιαστή, μαστροπού και παιδόφιλου, που βρίσκεται προφυλακισμένος για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης μαθήτριας από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται να αποκαλύψουν τις επαφές του με άλλους παιδεραστές, ακόμα κι εκτός Ελλάδας, αλλά και να ρίξουν φως σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο και τους ομοίους του. 

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στην εφημερίδα αποκάλυψε πως το κοριτσάκι μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της. Πρόκειται για έναν άνδρα που βρέθηκε μαζί της κατόπιν εντολής του Μίχου, που είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μεταξύ αυτών των ανδρών που η 12χρονη είδε στις φωτογραφίες κατά την εξέτασή της στην Ασφάλεια από τους παιδοψυχολόγους. 

Όπως λέει η κυρία Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι μέρα με τη μέρα θυμάται και άλλα από όσα βίωσε την περίοδο που ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και ανακαλεί στη μνήμη του και άλλα πρόσωπα και γεγονότα, μετά το σοκ που υπέστη. Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε επίσης στην ίδια πηγή ότι η 12χρονη είχε άλλο ένα τηλέφωνο που έσπασε, το οποίο περιείχε στοιχεία για πρόσωπα που είτε συναντήθηκε, είτε συνομίλησε μαζί τους. Τη συγκεκριμένη συσκευή παρέδωσαν στην Ασφάλεια, αλλά η απάντηση που πήραν -σύμφωνα με τη δικηγόρο- ήταν πως δεν μπορούν να ανακτήσουν τα στοιχεία.