Μενού
iereas-papanikolaoy
ιερέας Ευάγγελος Παπανικολάου | @in-ad
  • Α-
  • Α+

Θερμός υποστηρικτής του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου είναι ο ιερέας Ευάγγελος Παπανικολάου που ακούγεται αγανακτισμένος στο παρακάτω βίντεο να στηρίζει τον ιδρυτή της ΜΚΟ και να κάνει λόγο για κατήγορους του κόσμου και... λύσσα των δημοσιογράφων. Ο πατέρας Ευάγγελος -που έχει και το ίδιο επίθετο- με τον πατέρα Αντώνιο είναι γνωστός για την δράση του στο Καμερούν, τόσο ως ιερέας, όσο και ως γιατρός.

Είναι ο ίδιος που ακούγεται στο βίντεο, όπου καταγγέλλει ότι πέταξαν τον πατέρα Αντώνιο έξω από το σπίτι του και εξετάζουν το παιδί του στο αυτοκίνητο! Μάλιστα, η παιδίατρος που εξετάζει το παιδί, τυγχάνει να είναι η σύζυγος του ιερέα Ευάγγελου!

Γεννήθηκε στη Μάνδρα Αττικής και αποφοίτησε από το Τζάνειο Πειραματικό Πρότυπο Γυμνάσιο Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Αθηνών (Παθολογία), απόφοιτος Θεολογικής σχολής Αθηνών και καθηγητής Φυσιολογίας ΤΕΙ Αθηνών. Από το 2004 ως γιατρός, επισκέπτεται το Καμερούν με ανθρωπιστική αποστολή. Η γυναίκα του ιερέα και πρεσβυτέρα είναι επίσης γιατρός με ειδικότητα παιδίατρου. Είναι εκείνη που φαίνεται στο βίντεο να εξετάζει τον γιο του πατέρα Αντωνίου στο αυτοκίνητο, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA