Συνελήφθη, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο επονομαζόμενος «Μιχάλης», ο άνδρας από τον Πειραιά που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Νωρίτερα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, το 8ο για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο και άλλους παιδεραστές.
Το κορίτσι έδωσε το όνομα «Μιχάλης» στις αρχές. Η ανακρίτρια ύστερα από τη συγκέντρωση και την αξιολόγηση νέων στοιχείων, έδωσε σήμα στην Αστυνομία να συλλάβει τον άνδρα. Τελικά, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τον επονομαζόμενο «Μιχάλη». Όπως προέκυψε από την έρευνα το συγκεκριμένο άτομο, με παρελθόν μαστροπού, φέρεται να έκλεινε ραντεβού στην 12χρονη, όπως κι ο Ηλίας Μίχος, ενώ φέρεται σε κάποια απ' αυτά να την συνόδευε ο ίδιος στα αυτοκίνητα των παιδόφιλων.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.