Αντιμέτωποι με δυο ένοπλα άτομα που κρατούσαν ο ένας καραμπίνα και ο άλλος πιστόλι, βρέθηκαν υπάλληλοι και πελάτες σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί. Οι δράστες ακινητοποίησαν όσους βρισκόταν στο κατάστημα και με την απειλή των όπλων, αφαίρεσαν χρήματα από τα ταμεία και ένα χρηματοκιβώτιο.
Οι κινήσεις των δραστών που έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος, εξετάζονται καρέ καρέ από στελέχη της ασφάλειας, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης τους. Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (17/12).
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.