Μενού
kakopoiisi - koritsi
Κακοποίηση κοριτσιού | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μίας ανήλικης μαθήτριας, 14 ετών, από ένα αγόρι ηλικίας 18 χρονών. Την καταγγελία φέρεται να έκανε η μητέρα, η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα και περιέγραψε στα μάτια των έκπληκτων αστυνομικών τα όσα έμαθε για την υπόθεση στην οποία εμπλέκονται - μεταξύ άλλων - και τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στην καταγγελία της η μητέρα ο 18χρονος φέρεται να είχε μυήσει την ανήλικη κόρη της στα ναρκωτικά και να το κακοποιούσε σεξουαλικά για δύο χρόνια. Η μητέρα της μαθήτριας Γυμνασίου, όταν έμαθε τα όσα συνέβαιναν στην κόρη της, επικοινώνησε με τον 18χρονο και εκείνος, όπως ισχυρίζεται η ίδια, την απείλησε και την εξύβρισε. Τις καταγγελίες της μητέρας περί σεξουαλικής κακοποίησης αναμένεται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν οι εξετάσεις από ιατροδικαστή και γαστρεντορολόγο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία επιλήφθηκε παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος αδυνάμων ατόμων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, εξύβριση σε βάρος ενηλίκου, απειλή σε βάρος ενηλίκου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών». Όπως κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού, ο 18χρονος την προκάλεσε σωματικές βλάβες, την κακοποίησε σεξουαλικά και τη μύησε στα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, οι καταγγελλόμενες πράξεις έλαβαν χώρα τα έτη 2021 και 2022 και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση από γαστρεντερολόγο ενώ έχει υποβληθεί αίτημα για τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας και ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη.