Μενού
biasmos
Βιασμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα. Εγώ κοιμόμουν και ό, τι είναι να γίνει θα αναφερθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα», τονίζει η μητέρα του ανήλικου αγοριού που φέρεται να βιαζόταν από τον σύντροφό της στη Δράμα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το αγόρι δεν τής ανέφερε κάτι και δεν παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του 36χρονου, που σήμερα οδηγείται ενώπιον των Αρχών κατηγορούμενος για για τον βιασμό -κατ` εξακολούθηση- του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού ενός φίλου του νεαρού.

Αναφορικά με τον φίλο του αγοριού, ο οποίος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από τον 36χρονο, η γυναίκα ανέφερε μιλώντας στο Star. ότι δεν έβαλε η ίδια το παιδί να κοιμηθεί με τον σύντροφό της, αλλά αυτό προέκυψε μετά όταν «μοιράστηκαν» τα άτομα και το πώς θα κοιμηθούν στο σπίτι. Ο 15χρονος που έκανε την καταγγελία είχε πάει στο σπίτι του φίλου του για να περάσουν μαζί το βράδυ των Χριστουγέννων και όταν ήρθε η ώρα του ύπνου τα άτομα μοιράστηκαν στα κρεβάτια με τον ανήλικο να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον 36χρονο.

Επιπλέον, ο φίλος του γιου της τής είπε τα όσα συνέβησαν, ενώ για τον γιο της η μητέρα υποστηρίζει ότι δεν παραπονέθηκε ποτέ για κάτι. «Ούτε στηρίζω τον σύντροφό μου ούτε τον κατηγορώ», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα, αναφέροντας παράλληλα ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν με τον 36χρονο.

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η γιαγιά, η οποία ισχυρίζεται ότι ο εγγονός της δεν έκανε ποτέ παράπονα. «Δεν είπε τίποτα, δεν πήγε ο νου μας εκεί», λέει η γυναίκα. Η ίδια όμως αναφέρει ότι ο εγγονός της παραδέχτηκε ότι κακοποιήθηκε, ενώ όταν τον ρώτησε το λόγο που δεν μιλούσε το αγόρι απάντησε «δεν ξέρω».