Μενού
Kakopoiisi
Κακοποίηση | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι περιγραφές για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε για δεύτερη φορά η 32χρονη από την Βουλγαρία στα χέρια του πρώην συντρόφου, ο οποίος την κλείδωσε και τη βίαζε επί τρεις ημέρες στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο άνδρας, Αιγυπτιακής καταγωγής, απειλούσε συνεχώς τη γυναίκα, λέγοντας ότι θα έκανε κακό σε εκείνη και τα παιδιά της. «Δεν είναι τίποτα να πάρω ένα τηλέφωνο και να στείλω να σκοτώσουν τα παιδιά σου. Θέλεις δε θέλεις, με το ζόρι θα είσαι μαζί μου», είπε ο 35χρονος, μεταξύ άλλων στο θύμα του, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας. Το πρωί της Δευτέρας όταν ο 35χρονος έφυγε από το σπίτι, η γυναίκα βρήκε δεύτερα κλειδιά και έτσι κατάφερε να ξεφύγει. Ακόμα και τότε όμως τόν έτρεμε. Η αφήγηση των όσων συνέβησαν από το ίδιο το θύμα συγκλονίζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος είχε διαπράξει ακριβώς τα ίδια έναν χρόνο πριν όταν την Πρωτοχρονιά του 2022 την είχε όμηρο και την κακοποιούσε, απειλώντας να ανατινάξει την πολυκατοικία όπου διέμενε στον Αγιο Παντελεήμονα με φιάλη υγραερίου. Η γυναίκα κατήγγειλε πως στις 6 Ιανουαρίου 2023, ο 35χρονος που είχε αποφυλακιστεί την εντόπισε στη γειτονιά και πάλι την κράτησε όμηρο, βιάζοντάς την. Οπως είπε το θύμα μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δράστης την έπαιρνε ενώ βρισκόταν στη φυλακή και της έλεγε «εσύ θα είσαι δικιά μου, είσαι γυναίκα μου. Με απειλούσε πως ή θα είμαι γυναίκα του ή θα με σκοτώσει». 

Οπως και το 2022, έτσι και αυτή τη φορά ο δράστης βιντεοσκοπούσε τις φρικτές πράξεις του. Την Πρωτοχρονιά του 2022, ο 35χρονος δημοσίευσε στο Facebοοk βίντεο στο οποίο χτυπούσε με μανία την άτυχη γυναίκα. Η φρίκη μετά την αποφυλάκισή του πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού σύμφωνα με το MEGA, από την προηγούμενη Πέμπτη έως τη Δευτέρα (9/1) του 2023, βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς της 32χρονης! Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν εκ νέου και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Την Πρωτοχρονιά του 2022, στην οδό Αλκιβιάδου του Αγίου Παντελεήμονα, ο 35χρονος κρατούσε όμηρο την 32χρονη απειλώντας να την ανατινάξει. Τη βίαζε και απειλούσε πως αν μιλούσε θα έκανε κακό στα παιδιά της. Την ξυλοκοπούσε και μετέδιδε live στο Facebook απειλώντας πως θα ανατινάξει την πολυκατοικία στον «αέρα». Στα βίντεο της έλεγε «έμπλεξες με άνδρα, εγώ δεν είμαι Βούλγαρος, είμαι άνδρας».