Μενού
biasmos
Βιασμός ανηλίκου | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε μια καταγγελία «βόμβα» προχώρησε ο Χρίστος Κρεμνιώτης, ο συγγραφέας που έφερε στο φως την υπόθεση των Πετραλώνων, με τα δύο αδέλφια τα οποία κατήγγειλαν ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα τους, τον θείο τους και οικογενειακούς φίλους. Ο ποιητής και συγγραφέας που ενθάρρυνε τα δύο παιδιά να καταθέσουν στις Αρχές τα όσα φέρεται να βίωναν, κατήγγειλε το πρωί της Δευτέρας 23/1 στις Αρχές ότι υπάρχει ένας «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στην υπόθεση των Πετραλώνων και στην αποτρόπαια δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, του οποίου τα οστά είχαν εντοπιστεί μέσα σε εργαλειοθήκη.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Super Kατερίνα, ο Χρίστος Κρεμνιώτης υποστηρίζει ότι ήδη από το 2018 ο 17χρονος, που έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του στα Πετράλωνα, είχε εκμυστηρευτεί στους παιδοψυχολόγους που τον είχαν εξετάσει ότι είχε εντοπίσει τα πρόσωπα που προέβαιναν στις καταγγελλόμενες πράξεις εις βάρος του.Όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας, ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ήταν και το όνομα του δολοφόνου του επτάχρονου Ανδρέα, για τον οποίο κανείς δεν γνώριζε τίποτα τότε. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ακόμη, ότι ο 17χρονος αναφέρθηκε στον Πολωνό άλλες δύο φορές, με τελευταία τον Μάρτιο του 2021, στην Ανακρίτρια, όταν κατήγγειλε συγκεκριμένες πράξεις εις βάρος του από τον δολοφόνο του 7χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες η 30χρονη μητέρα του 7χρονου καταδικάστηκε σε ισόβια, ενώ ο Πολωνός σύντροφός της που είχε δολοφονήσει το 2017 τον μικρό Ανδρέα και τον είχε τσιμεντώσει σε ταράτσα διαμερίσματος, είχε αυτοκτονήσει στις φυλακές της Κέρκυρας, όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος, τον Μάρτιο του 2022.

Καλλιακμάνης: «Τι πρέπει να κάνουν αυτά τα παιδιά; 

Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή, αναρωτήθηκε «τι πρέπει να κάνουν αυτά τα παιδιά; Να γυρίσουν τον χρόνο πίσω για να αποδείξουν τον βιασμό τους;» αναφερόμενος έμμεσα και στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. «Όποιος δεν κάνει την δουλειά του στην Αστυνομία, να φύγει και να πάει αλλού. Δεν νοείται να μην εξετάζονται οι λεπτομέρειες όταν υπάρχουν καταγγελίες παιδιών» τόνισε χαρακτηριστικά.