Μενού
pyrosvestiki
Πυροσβεστική | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δύο άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο όταν η μονοκατοικία στην οποία διέμεναν σε περιοχή της Ζακύνθου, τυλίχθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης και λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν και οι 11 πυροσβέστες που έσπευσαν με πέντε οχήματα στο συμβάν, έσβησαν τις φλόγες, μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν τις δύο σορούς των ιδιοκτητών του σπιτιού. Οι περίοικοι είπαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ότι πιθανολογούν πως οι ένοικοι, που κατά πληροφορίες ήταν αδέρφια, βρίσκονταν μέσα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε όταν οι πυροσβέστες εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο του νησιού, στην οδό Μπάφη.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, οι δύο σοροί ανήκαν σε αδέρφια, τα οποία προφανώς η φωτιά έπιασε στον ύπνο και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Από την πυρκαγιά το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Πιθανολογείται ότι η φωτιά άρχισε από βραχυκύκλωμα, ωστόσο, το ανακριτικό τμήμα έχει αναλάβει να εντοπίσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Τραγική ειρωνεία; Ολη τη νύχτα η Ζάκυνθος χτυπήθηκε ανελέητα από την κακοκαιρία, αλλά η καταιγίδα δεν ήταν αρκετή για να σώσει τους δύο άνδρες από τον φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες.