Συναγερμός σήμανε στις Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οποία διαμένουν δύο απόστρατοι αστυνομικοί. Οι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο του κτηρίου, που βρίσκεται στην Καισαριανή, ένα πλαστικό μπουκάλι με βενζίνη και προσανάμματα. Ο μηχανισμός εξερράγη και προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, η οποία ευτυχώς δεν προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.
Κλιμάκιο της Ασφάλειας συνέλεξε τα υπολείμματα του μηχανισμού τα οποία εστάλησαν στο εγκληματολογικό. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν βίντεο από παρακείμενες κάμερες κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, ενώ εξετάζουν κι αν οι απόστρατοι αστυνομικοί είχαν δεχθεί απειλές.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.