Μενού
ilikiomenos
Ηλικιωμένη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Η Βουλγάρα οικιακή βοηθός σκότωσε τη μητέρα μου», καταγγέλλει ο γιος 90χρονης που κατέληξε, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμο της από τη γυναίκα που υποτίθεται ότι την πρόσεχε. Ο κ. Γιώργος τοποθέτησε κάμερες στο σπίτι και κατέγραψε την κακοποίηση της μητέρας του, με την ανήμπορη γυναίκα να φωνάζει από τον πόνο. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, σημειώνει ότι βρήκε την ηλικιωμένη σε κακή κατάσταση, με χτυπήματα, ενώ έφτασε σε σημείο να λείπουν κομμάτια δέρματος από τα χέρια της, λόγω τσιμπημάτων. 

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη, προφυλακίστηκε για επτά μήνες και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια με αναστολή για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η δράστιδα αφέθηκε ελεύθερη και μέχρι σήμερα προσέχει άλλους ηλικιωμένους ανθρώπους. Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό τη Δευτέρα στο Εφετείο Αθηνών. Ο γιος της 90χρονης επισήμανε επίσης ότι όλα συνέβησαν τον Αύγουστο του 2018, όταν ο ίδιος πήγε για διακοπές. Η ηλικιωμένη είχε φτάσει σε σημείο να είναι εντελώς αποστεωμένη, ενώ η οικιακή βοηθός της έδωσε πολύ μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.

Η άτυχη 90χρονη κατέληξε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο γιος της δεν είχε προβλήματα υγείας. Ακόμα και η γιατρός που κάλεσε ο ίδιος για να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η οικιακή βοηθός κακομεταχειριζόταν την ηλικιωμένη και αμελούσε τη φροντίδα της. «Φώναξα γιατρός, δεν υπήρχε σημείο που να μη την έχει χτυπήσει».