Μενού
kakopoiisi-anilikoy
Κακοποίηση ανηλίκου | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Εξακολουθούν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο «φως» αναφορικά με την υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου αγοριού από τον πατέρα και τη γιαγιά του. Συγκεκριμένα, περισσότερα ανατριχιαστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τα όσα φρικτά φέρεται να βίωσε το παιδί τα οποία κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού και πρώην σύντροφός του 38χρονου πατέρα. Μάλιστα, σύμφωνα σε όσα δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας Γιάννης Μαρακάκης στο MΕGA, δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης, παρότι ο πατέρας αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες

«Όσες φορές κι αν διαβάσω τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί κακοποιήθηκε. Η μητέρα θεωρώντας ότι έχει εξισορροπήσει έως ένα βαθμό τις σχέσεις με τον πατέρα, συμφώνησε να έχουν τη συνεπιμέλεια το παιδί. Από την απέναντι πλευρά, άκουσα πολύ προσεκτικά την τοποθέτηση του πατέρα, ότι δηλαδή αυτό είναι ένα στρατηγικό σχέδιο για να αποξενωθεί το παιδί από τον πατέρα, εδώ έχει συμβεί το αντίθετο», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρακάκης και συνέχισε: «Η μητέρα πριν από ένα χρόνο είχε επιλέξει να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τους δικηγόρους του πατέρα του παιδιού και συμφωνήθηκε η συνεπιμέλεια του παιδιού. Στα πλαίσιο αυτό, το παιδάκι έμεινε και με τον μπαμπά και τη γιαγιά μέχρι την 1η Ιουλίου 2022», πρόσθεσε.

Μάλιστα σαν απόδειξη του εφιάλτη που έζησε το παιδί ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε και στην άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν το παρέλαβε η μητέρα, ενώ ο πατέρας ως δικαιολογία της είπε πως είχε πέσει από το ποδήλατο.

«Το παιδί ήταν καταβεβλημένο σε σχέση με το πώς είχε παραδοθεί στον πατέρα, είχε χάσει βάρος και μέσα στην ίδια ημέρα που το παρέλαβε η μητέρα είδε σημάδια στο σώμα του παιδιού, στα πόδια, στα χέρια και σε άλλα σημεία. Όταν κύλησαν οι επόμενες μέρες ζήτησε η μητέρα εξηγήσεις από τον πατέρα, η αιτιολογία ήταν ότι το παιδί έπεσε από το ποδήλατο. Όταν πέρασαν οι μέρες και το παιδί εκδήλωνε αυτή την απόκοσμη σεξουαλική συμπεριφορά, θορύβησε την μητέρα» είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο μικρός δεν άφηνε τον ιατροδικαστή να τον εξετάσει στα επίμαχα σημεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος: «Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ η ιατροδικαστής να συνεργαστεί με το παιδί. Το παιδί δεν άφηνε με τίποτα να ακουμπήσει τα επίμαχα σημεία η ιατροδικαστής. Στη συνέχεια συνέστησε στη μητέρα να πάει αμέσως στο εισαγγελέα να δείξει το οπτικό υλικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA