Μενού
barbara
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η ΕΜΥ έχει αναβαθμίσει τις χιονοπτώσεις με πρόβλεψη για μεγάλη χιονόπτωση μετα το απόγευμα και μεγάλα ύψη χιονιού από ψυχικό και πάνω. Στη σύσκεψη που γίνεται τώρα υπάρχει εισήγηση για αργία/τηλεργασια αύριο και κλειστά γραφεία.

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας συμμετέχει αυτή τη στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Λίγο νωρίτερα μίλησε στο ΣΚΑΪ και έκανε έκκληση προς τους πολίτες να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους και να έχουν μαζί τους αλυσίδες. Παράλληλα, είπε ότι όταν υπάρξει νεότερη πρόγνωση από τους μετεωρολόγους, θα ανακοινωθεί τι θα γίνει με το θέμα της τηλεργασίας και των σχολείων. Ήδη έχει γίνει όπως είπε προετοιμασία για το Δημόσιο, σε ότι αφορά τα σχολεία, είπε ότι πιθανόν να μείνουν κλειστά.

Η ΕΜΥ έχει αναβαθμίσει τις χιονοπτώσεις με πρόβλεψη για μεγάλα ύψη χιονιού μετά το απόγευμα, κυρίως από το Ψυχικό και πάνω. Στη σύσκεψη που γίνεται τώρα στην Πολιτική Προστασία θα υπάρξει εισήγηση για αργία ή τηλεργασια αύριο Δευτέρα και κλειστά γραφεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA