Μενού
sepolia-mitera
Η 37χρονη μητέρα της ανήλικης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη φρικιαστική υπόθεση των Σεπολιών, όπου ένα 12χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλεσυης, αναφέρθηκε η δικηγόρος της μητέρας, Ασπασία Ταραχοπούλου. Η δικηγόρος δρομολόγησε νέες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς ανέφερε ότι η 12χρονη, στην πέμπτη της κατάθεση, αναγνώρισε κάποια πρόσωπα που εμπλέκονται.

Συγκεκριμένα, στην πέμπτη της κατάθεση, η οποία και ήταν μαραθώνια καθώς κράτησε από τις 14:30 το μεσημέρι μέχρι τις 20:00 το βράδυ, το κορίτσι ερωτήθη μόνο για τα πρόσωπα, για τα οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει και όχι για τη μητέρα της. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, πληροφορίες του Star, η 12χρονη αναγνώρισε τουλάχισον πέντε πρόσωπα, ενώ για τον περιβόητο «Γιώργο», δεν αναγνώρισε τον Γιώργο, που υπέδειξε στις Αρχές ο Ηλίας Μίχος, αλλά τον «Γιώργο» που είχε περιγράψει το κοριτσάκι σε προηγούμενη κατάθεσή του.

Σε ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο «Γιώργο», η κ. Ταραχοπούλου ανέφερε: «Το παιδί και πάλι έδειξε αυτόν τον Γιώργο, τον οποίο δεν της το έδειξαν. Έχει πει τα στοιχεία του, που μένει κλπ», σημείωσε σχετικά με την αναγνώρισή του η δικηγόρος της μητέρας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε το κορίτσι, καθώς και τα αδέρφια του με τη μητέρα του στη φυλακή. «Το κορίτσι είχε κανονιστεί, με δική μου παρέμβαση στην εισαγγελία ανηλίκων, που έγινε δεκτή, πήγε το παιδί και το μικρό της αδερφό είδαν τη μητέρα τους στη φυλακή μετά την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα αδέρφια της να δουν το κορίτσι, καθώς είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο. Δεν της επετράπη να πάει στο σπίτι της, αλλά ζήτησαν απ' όλη την οικογένεια να κατεβούν στο δρόμο και να τη συναντήσουν, συνάντηση που κράτησε πέντε με δέκα λεπτά», όπως είπε η κα. Ταραχοπούλου.

Η κ. Ταραχοπούλου ανέφερε ότι σημειώθηκε και ένα ευτράπελο κατά τη διάρκεια της συνάντησης της 12χρονης με την οικογένειά της. «Όταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζουν, τους περίμενε με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας. Τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Έγινε ένας χαμός», ανέφερε η δικηγόρος της μητέρας του μικρού κοριτσιού.