Εικόνες που παραπέμπουν σε... βομβαρδισμό καταγράφουν οι τηλεοπτικές κάμερες στο σημείο όπου έγινε η εκκωφαντική έκρηξη στο Αιγάλεω, σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου. Το μαγαζί έχει καταστραφεί ολοσχερώς, αλουμίνια και τζάμια έχουν εκτιναχθεί σε απόσταση δεκάδων μέτρων, πόρτες ξηλώθηκαν, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε όμορα κτήρια από το ωστικό κύμα.
Δυστυχώς από την έκρηξη τραυματίστηκα δύο άτομα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κι ένας έμπορος οπωροκηπευτικών, που είχε τον πάγκο του στημένο έξω από το κατάστημα της οδού Δημαρχείου στο Αιγάλεω, όπου σήμερα Παρασκευή (17/2) έχει λαϊκή αγορά. Η κατάσταση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τις φιάλες υγραερίου είναι κρίσιμη και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον σταθεροποιήσουν.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 7:20 το πρωί και στο σημείο είχε ήδη αρκετό κόσμο που ψώνιζε στη λαϊκή αγορά, ωστόσο, ήταν ευτυχής η συγκυρία ότι δεν υπήρξαν περισσότεροι τραυματισμοί.

- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.