Μενού
pyrobolismoi
Πυροβολισμοί, ΕΛ.ΑΣ | Shutterstock (Φωτογραφία αρχείου)
  • Α-
  • Α+

Άφαντος παραμένει ο 27χρονος Ρομά, που φέρεται πως άνοιξε πυρ στο Ζεφύρι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 5χρονου κοριτσιού. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πατέρας του 27χρονου στον οποίο ανήκε το όπλο, την ώρα που οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα ίχνη του δράστη, ο οποίος αμέσως μετά το συμβάν εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader υπήρξε τσακωμός ανάμεσα σε δυο οικογένειες Ρομά με τη μια να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Η ΟΠΚΕ βρήκε δυο κάλυκες στο σημείο.

Πώς συνέβη το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Το νέο συμβάν με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 27χρονος άρχισε να πυροβολεί κατά του σπιτιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Το μικρό κορίτσι έπαιζε λίγα μέτρα πιο πέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί χτύπημα από σφαίρα στο μηρό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν αφορά δύο οικογένειες που είχαν μεταξύ τους διαφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, το 5χρονο κοριτσάκι ανήκει σε μία από τις δύο αυτές οικογένειες. 

Μάστιγα οι «αδέσποτες» σφαίρες στη δυτική Αττική

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Το πιο τραγικό που έχει σημειωθεί στη δυτική Αττική ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι το 2017.

Το κοριτσάκι μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.