Μενού
plastiki-epembasi
Κέντρο αισθητικής | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Μού έκαναν "θεραπεία" με πεπτίδια και μου πήραν μέσα σε 8 μήνες 43.000 ευρώ». Αυτό καταγγέλλει η κυρία Χριστίνα, ένα ακόμα θύμα του ινστιτούτου αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, σημειώνει: «Κατέληξα με πληγές στο πρόσωπο και φρικτούς πόνους. Δεν μπορώ να φάω, να μιλήσω, να κοιμηθώ». Όπως καταγγέλλει επίσης το θύμα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, η διευθύντρια του ινστιτούτου αισθητικής ισχυρίστηκε ότι έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ και ότι ειδικεύεται σε δύσκολες περιπτώσεις, όπως αυτή της καταγγέλλουσας της.

Παράλληλα, η διευθύντρια είπε στην κυρία Χριστίνα είχε κύστες στο πρόσωπό της και ξεκίνησε ειδικές θεραπείες και για αυτό. Τελικά, όπως καταγγέλλει, κατέληξε σε τραγική κατάσταση, ενώ ήδη έχει υποβάλει μήνυση και έχει καταθέσει αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Την ίδια ώρα, το ινστιτούτο αισθητικής καταγγέλλεται και για τις συνθήκες εργασίας. Σε βίντεο που ανήρτησε πρώην εργαζόμενη στο TikTok, στην ανάρτησή της αναφέρει ότι «με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα» και ότι έκλαιγε πάνω από τους πελάτες,. Όπως μάλιστα αναφέρει η ίδια, το κέντρο συνεχίζει να λειτουργεί, επειδή αλλάζει συνεχώς ΑΦΜ και επωνυμία. «Οι πελάτες έρχονταν στις 12 το μεσημέρι για να κάνουν laser και τους εξυπηρετούσαμε στις 8 το βράδυ», λέει ακόμα η πρώην εργαζόμενη και προσθέτει ότι η γραμματεία έκλεινε δέκα ραντεβού για την ίδια ώρα. Η νεαρή γυναίκα προειδοποεί τους ανυποψίαστους να «μην πέσουν σε αυτή την παγίδα».

«Δούλευα εκεί τρεις μήνες γεμάτους κι έχω πληρωθεί μόνο τον έναν», καταγγέλλει ακόμα η εργαζόμενη και προσθέτει: «Με έχουν ακόμα δηλωμένη στο ΕΡΓΑΝΗ και δεν μπορώ να μπω στο ταμείο ανεργίας. Τους κυνηγάμε με την Επιθεώρηση Εργασίας, όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ψάξτε το λίγο, έχουν ξεκάνει τη Θεσσαλονίκη κι απλά κατέβηκαν να ξεκάνουν και την Αθήνα».