Μενού
aleksandraki
Δήμητρα Αλεξανδράκη | @dimitraalexandraki1
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (28/2), με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες και το οποίο αφορά σε πασίγνωστο ινστιτούτο αισθητικής και τις καταγγελίες που γίνονται για εκμετάλλευση των πελατών αλλά και των εργαζομένων.

«Εχω χάσει τον ύπνο μου τους τελευταίους δύο μήνες. Έχω ξεκινήσει και κάνω εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Πήγα και δοκίμασα τις υπηρεσίες τους και ήταν όλα τέλεια, ένα υπέροχο ιατρείο, όλα μια χαρά. Ο γιατρός μου έκανε ενέσιμα, δεν θα έδειχνα ποτέ κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει. Απαιτώ να τους επιστρέψουν τα χρήματα σε όσες γυναίκες είναι δυσαρεστημένες. Με ξεγέλασαν αλλά υπάρχουν γυναίκες που πήραν τα χρήματα πίσω τους. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να πάω στο εξοχικό τους στην Αράχωβα» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Δεν έχω εξαπατήσει κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει. Έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το πράγμα. Δέχθηκα μία επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους. Έχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό» είπε και ξέσπασε σε δάκρυα το μοντέλο.