Μενού
sepolia
Υπόθεση 12χρονης στα Σεπόλια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αλλαγή στην «πολιτική» διαχείρισης της υπόθεσης των βιασμών της 12χρονης από τα Σεπόλια καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με βάση τις μαρτυρίες του κοριτσιού καλεί για εξηγήσεις πρόσωπα που έχει υποδείξει το θύμα και εφόσον το κρίνει αποφασίζει την προφυλάκιση τους χωρίς να εφαρμόζει τη διαδικασία της έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης.

Χθες προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ένας 40χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας, τον οποίο το κορίτσι είχε κατονομάσει ως έναν από τους βιαστές του.Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας δεν έπεισε τη δικαστική λειτουργό με τους ισχυρισμούς του ότι δεν είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη. Πρόκειται για την 19η προφυλάκιση για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε και αυτός την αξιόποινη πράξη των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνείται πως είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη.

Χθες ενώπιον της ανακρίτριας επρόκειτο να εμφανιστεί και ο πρώην διαιτητής για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ωστόσο λόγω αλλαγής συνηγόρου η κατάθεσή του θα γίνει αύριο. Επίσης αύριο αναμένεται να γίνει και η συμπληρωματική κατάθεση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της 12χρονης για πρόσωπα και καταστάσεις.

Ακόμη αναμένεται και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση να περάσουν τις επόμενες ημέρες το κατώφλι της ανακρίτριας. Την ίδια στιγμή ο αδερφός της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας δήλωσε πως η μητέρα τους βρίσκεται άδικα στη φυλακή και ζήτησε να αποφυλακιστεί άμεσα. «Εχουμε ανάγκη τη μητέρα μας, είμαστε αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με όλα αυτά τα σιχάματα που εκτός από το κακό που έκαναν στην αδερφή μου διέλυσαν την οικογένειά μας. Η μητέρα μας βρίσκεται άδικα στη  φυλακή  χωρίς επαρκή στοιχεία που να την εμπλέκουν με την υπόθεση», ανέφερε.

«Δεν θέλω να ξεχάσω, θέλω να θυμάμαι ότι άνθρωποι που προδίδουν, ότι δεν εκτιμούν, ότι δεν σέβονται. Ξεχνούν και πληγώνουν. Θέλω να θυμάμαι αλλά να πάω μπροστά εκεί που όλα πληρώνονται και που όλοι αυτοί που μίλησαν χωρίς να ξέρουν, χωρίς αποδείξεις θα κλείσουν τα στόματά τους. Δημοσιεύσεις χωρίς αλήθειες βγαίνουν στο φως χωρίς να ορίσαμε κάποιον ως δικηγόρο. Σταματήστε επιτέλους», είπε ο αδερφός της 12χρονης από τα Σεπόλια  στο STAR. «Αγανακτώ που η κοινωνία έχει γεμίσει ας τους πούμε με ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να εκφοβίσουν τους φτωχούς και αδύναμους να μην μιλούν. Όμως εγώ δεν φοβάμαι, θα μιλάω και θα φωνάζω “η  μητέρα  μου είναι αθώα” και η θέση της είναι εδώ κοντά στα παιδιά της», πρόσθεσε στη συνέχεια.