Μενού
  • Α-
  • Α+

Συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα της πολύκροτης υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τα Σεπόλια, από πλήθος διεστραμμένων παιδεραστών, δίνει ο Νο.1 κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος. Ο 53χρονος κατηγορείται για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης, τον οποίο φέρεται να είχε ομολογήσει, καθώς και για μαστροπεία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρνείται όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για το παραπάνω αδίκημα.

Ο Ηλίας Μίχος, είχε επικαλεστεί το δικαίωμα σιωπής κατά την απολογία του, όταν «έσκασε» η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ τώρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, θα συνεργαστεί πλήρως και θα απαντήσει σε όσες ερωτήσεις του τεθούν από τις ανακριτικές Αρχές.

Ο Μίχος φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα σε ό,τι αφορά στην μαστροπεία, ενώ για τις σχέσεις που είχε με κάποιους από τους υπόλοιπους προφυλακισμένους παιδεραστές, είπε ότι τους γνώριζε από το μαγαζί του, στο οποίο ήταν πελάτες. Κληθείς να μιλήσει για συγκεκριμένα ονόματα άλλων παιδοβιαστών της υπόθεσης, που του έθεσαν οι δικαστικοί λειτουργοί, ο Μίχος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν έχει να πει κάτι, μιας και ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία εμπλοκή. 

Κατά την απολογία του, ο 53χρονος παιδοβιαστής, είχε επικαλεστεί εν μέρει το δικαίωμα της σιωπής και έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, στα οποία δεσμεύτηκε να απαντήσει τώρα.

Αύριο καταθέτει ο προφυλακισμένος 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει υποστηρίξει πως είχε φιλική σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Επίσης αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης μεταφορικής, τον οποίο είχε κατανομάσει και υποδείξει η 12χρονη ως ένας από τους άντρες που είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.