Τους μεταβατικούς προέδρους - διευθύνοντες συμβούλους στον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αναβαθμίζοντας, όπως άλλωστε αναμενόταν, στελάχη από τις νυν διοικήσεις των δύο εταιριών. Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τερεζάκης, συγκοινωνιολόγος, σήμερα τεχνικός σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ. Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παληός, πολιτικός μηχανικός, σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ. Οι ανωτέρω αναλαμβάνουν μεταβατικά αυτές τις θέσεις έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί προς τούτο δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Εξάλλου, όπως έχει γίνει γνωστό ο υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, απέστειλε σήμερα, Παρασκευή 10 Mαρτίου, δύο επιστολές, μία προς τα κόμματα στην οποία επισημαίνει ότι είναι στη διάθεσή τους για ενημέρωση των αρχηγών των κομμάτων ή εκπροσώπου που θα ορίσει ο καθένας και μία προς την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με την οποία θα ενημερώνει επίσης τον Πρόεδρό της ότι είναι στη διάθεση της Επιτροπής για αναλυτική συζήτηση σχετικά με το δυστύχημα.
- «Πάλι κουβά»: Η όλα τα λεφτά πρώτη δήλωση του Akyla μετά τη λήξη του Τελικού της Eurovision 2026
- Eurovision 2026 - Τελικός: Νικήτρια η Βουλγαρία - Στην 10η θέση η Ελλάδα με τον Akyla
- Eurovision 2026: Πώς οι βαθμοί των επιτροπών κράτησαν χαμηλά τον Akyla και την Ελλάδα
- Χάρρυ Κλυνν: Ο κωμικός - προφήτης που ήταν πιο μεγάλος από την ίδια τη ζωή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.