Μενού
giannis-rizopoulos
Γιάννης Ριζόπουλος | @Μιχάλης Κλαδίτης
  • Α-
  • Α+

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι αλλά και οι κάτοικοι στην Αμάρυνθο της Εύβοιας μετά τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού αστρολόγου Γιάννη Ριζόπουλου έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ. Τον άτυχο άνδρα είδαν πεσμένο στο έδαφος αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο εκείνη την ώρα. Αμέσως έκαναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά μάταια καθώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Ο γνωστός αστρολόγος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στο evima.gr δεν γνώριζαν καλά τον άτυχο αστρολόγο, καθώς τον τελευταίο ένα μήνα είχε εγκατασταθεί στην Αμάρυνθο.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν στα social media.

rizopoulos
@Niki Liarostathi
rizopoulos-2
@Μιχάλης Κλαδίτης
rizopoulos-3
@Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

«Ο gentleman της αστρολογίας»

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα astrology.gr, στην οποία και εργαζόταν, ο Γιάννης Ριζόπουλος είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο και είχε δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθούσε παντού. Έμεινε πιστός στις αξίες του, ήταν οραματιστής, λάτρευε τη δουλειά του και είχε την δική του ματιά για να βλέπει τα πράγματα. Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα και οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται πάντα ως μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία, με ιδιαίτερο χιούμορ και οξυδέρκεια. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ωστόσο ήξερε πώς να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στον χώρο. «Θα μείνει στην μνήμη όλων μας ως ο gentleman της αστρολογίας!» αναφέρεται στην ιστοσελίδα.