Μενού
biasmos-14xronis
Βιασμός 14χρονης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό και εξώθηση σε μαστροπεία της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη. Ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Οι τρεις απολογήθηκαν σήμερα (Δευτέρα 24/3) για τη σεξουαλική κακοποίηση και μαστροπεία του κοριτσιού που φιλοξενείται σε δομή προστασίας ανηλίκων ενώπιον της 31ης Ανακρίτριας.

Οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, παρόλο που αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται. Συγκεκριμένα, οι δύο ισχυρίστηκαν συμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη, ενώ ο τρίτος που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους υποστήριξε ότι δεν ήταν σε καμία συνάντηση με την ανήλικη.

Στους τρεις αποδίδονται κατηγορίες για μαστροπεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, την ώρα που ένας ακόμη άνδρας που δεν έχει συλληφθεί κατηγορείται για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος, φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας, και ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».