Πέντε συλλήψεις έκανε η ΕΛΑΣ στον Πύργο κι απέτρεψε χτύπημα ληστών στα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, στην οποία συνέδραμαν δυνάμεις της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ Ηλείας και αστυνομικών από την Αχαΐα. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 5.00 το πρωί, με έφοδο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, κοντά στα Δουνέικα, όπου βρέθηκαν και τα όπλα των συλληφθέντων.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στους συλληφθέντες – τέσσερις Ελληνες και ένας Αλβανός – , είναι ένας διαβόητος κακοποιός με καταγωγή από την Ηλεία, ο οποίος εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες απασχολεί τις Αρχές, ενώ έχει φυλακιστεί και στο παρελθόν. Ο ίδιος, φέρεται να προσπάθησε να το σκάσει, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, όμως άνδρες της ΕΚΑΜ, τον σταμάτησαν. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν πιστόλια, ένα κλεμμένο ΙΧ, κουκούλες, γάντια, και μπιτόνια με βενζίνη, την οποία πιθανόν να χρησιμοποιούσαν για να βάλουν φωτιά στο όχημα.
Οι Αρχές, παρακολουθούσαν τους συλληφθέντες εδώ κι αρκετό καιρό, όταν και προετοίμαζαν το χτύπημα κι όπως όλα δείχνουν θα προχωρούσαν σε ληστεία στα ΕΛΤΑ του Πύργου.
- Επιστρέφει στη φυλακή ο Γιωτόπουλος: Μεταφέρεται με ταξί, συνοδεία περιπολικών
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- «Με πέθανε στη μετακόμιση»: Νέο ξεκίνημα για Αλεξάνδρου - Ελληνίδου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.