Μενού
kriti - lyraris
Λυράρης στην Κρήτη | Creta24
  • Α-
  • Α+

Σε κατ' αρχάς αργία για έναν μήνα, όπως ορίζει η νομοθεσία, τέθηκε απόψε με απόφαση του διοικητή του Βενιζέλειου Κώστα Τερζάκη ο ουρολόγος του νοσοκομείου ο οποίος φέρεται εμπλεκόμενος με την υπόθεση της κακοποίησης του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο.

Η διοίκηση έστειλε σχετικό έγγραφο στην Εισαγγελία προκειμένου να ενημερωθεί για την εμπλοκή του γιατρού στην υπόθεση και έλαβε την απάντηση ότι στον υγειονομικό που έχει προσληφθεί ως επικουρικό προσωπικό, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το ακριβό αμάξι που τον πρόδωσε

Ο 46χρονος γιατρός, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου, ήταν μια από τις επαφές του, με τον οποίο έκλεισε ραντεβού χωρίς όμως να προχωρήσει σε επαφή. Στις συνολικά τέσσερις καταθέσεις που έχει δώσει ο ανήλικος, έχει περιγράψει όλα όσα έζησε με κάθε λεπτομέρεια. Ο έφηβος πλέον, θυμάται τα πάντα, ακόμα και το αυτοκίνητο του γιατρού. Αλλωστε, όπως κατέθεσε πρόκειται για αυτοκίνητο που σπάνια βλέπει κανείς να κυκλοφορεί...

Οι Αστυνομικοί γνωρίζοντας το σημείο του ραντεβού, έψαξαν στην περιοχή και από κάμερες ασφαλείας, βρήκαν το αυτοκίνητο και με την πινακίδα εντόπισαν και τον γιατρό. Ο 15χρονος είπε ότι ο άνδρας ήρθε σε αυτό το ραντεβού, αλλά έφυγε εξαιτίας έλλειψης χρόνου. Από την πλευρά του ο γιατρός υποστηρίζει ότι πήγε στο ραντεβού, είδε ότι είναι ανήλικος προφασίστηκε έλλειψη χρόνου και αποχώρησε.

Πήρε προθεσμία ο 66χρονος λυράρης

Την ίδια ώρα, προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (31/3) πήρε ο λυράρης κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο παιδί για χρόνια.  Ειδικότερα, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 66χρονου γνωστού λυράρη του Ηρακλείου, που φέρεται να βίαζε από το 2020 και επί τρία χρόνια το 15χρονο, σήμερα, αγόρι και να το εξέδιδε σε τουλάχιστον τρεις πελάτες, μέσω διαδικτύου.

Κατά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα ο 66χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση λέγοντας μάλιστα ότι δεν γνωρίζει καν το παιδί. Από την πλευρά της η οικογένεια ζητά να ανοίξουν τα στόματα, καθώς είναι σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλα θύματα του 66χρονου. Στον 66χρονο ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό ανηλίκου κατ` εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία, μαστροπεία κατ` εξακολούθηση και οπλοκατοχή.