Τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πέρασε λίγο πριν τις εκλογές ανοίγει «παράθυρο» για λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων 24 ώρες το 24ωρο. Η συγκεκριμένη τροπολογία ουσιαστικά προβλέπει την επέκταση του ωραρίου από τις 21:00 έως τις 06:00, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως κάποιοι θα μπορούν να λειτουργούν ημέρα και νύχτα.
Σύμφωνα με το OPEN, η τροπολογία προβλέπει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων. Ουσιαστικά οι επιχειρηματίες μπορούν να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματα αν στην περιοχή όπου δραστηριοποιούνται υπάρχουν εμπορικές δράσεις όπως «λευκές νύχτες», μπαζάρ και λοιπά. Επίσης η 24ωρη λειτουργία πρέπει να εγκρίνεται και από το Δήμο όπου δραστηριοποιείται το εκάστοτε κατάστημα. Η τροπολογία προκάλεσε αντιδράσεις σε Εμπορικούς Συλλόγους.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.