Για άλλη μια φορά, το άβατο του Μενιδίου, το γκέτο των παραβατικών, λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή σε έναν ακόμα συμπολίτη μας από αδέσποτη σφαίρα. Το συμβάν έγινε την Κυριακή του Πάσχα, με έναν άνδρα να τρώει σφαίρα στο πόδι, η οποία ήρθε από άγνωστη κατεύθυνση.
Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για 70χρονο άνδρα που ενώ καθόταν στο γιορτινό τραπέζι σε αυλή σπιτιού, ένιωσε τσούξιμο στο πόδι και σηκώνοντας το παντελόνι του είδε το χτύπημα από σφαίρα η οποία πιθανότατα προήλθε από μπαλωθιά από πυροβόλο όπλο.
Ο άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου για καλή του τύχη διαπιστώθηκε ότι το τραύμα ήταν επιπόλαιο και δεν διατρέχει κίνδυνο.
Τα συμβάντα με τους πυροβολισμούς στον πολύπαθο δήμο της Αττικής, τον μεγαλύτερο σε έκταση κι έναν από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό, είναι καθημερινά και ήδη έχουν χαθεί ζωές, όπως αυτή του μικρού Μάριου που έφαγε τη σφαίρα στο κεφάλι ενώ ήταν στο σχολείο του στις 8 Ιουνίου του 2017. Πρόκειται για μια περιοχή που αποτελεί άντρο παραβατικότητας και ουδέποτε κανείς, δεν κατάφερε να ελέγξει το άντρο των παραβατικών που εδρεύουν και έχουν τις «γιάφκες» τους στις Αχαρνές.
- Θεσσαλονικιός έκανε το Γερμανία - Ελλάδα με τα πόδια: Το μήνυμα κατά του εθισμού
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Ιρανικά ΜΜΕ: Η συμφωνία με τις ΗΠΑ περιλαμβάνει και τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.