Φάρσα για ύπαρξη βόμβας σε γυμνάσιο του Λαγκάδα, στη Θεσσαλονίκη, έκανε 13χρονος. Ο μαθητής κάλεσε στο 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης, προειδοποιώντας τη διεύθυνση του σχολείου για ύπαρξη βόμβας.
Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σχολείο και συνομίλησαν με τον γυμνασιάρχη, ο 13χρονος ομολόγησε ότι αυτός έκανε το τηλεφώνημα και ότι επρόκειτο για φάρσα.
Προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά και στη συνέχεια συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος για να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο από το αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων.
- Έρχονται καταιγίδες και αφρικανική σκόνη: Ποια μέρα θα γίνει ο ουρανός «πορτοκαλί»
- Νεπάλ: Πώς ένας δάσκαλος έσωσε 900 μαθητές - «Επιβιώσαμε για μόλις 10 δευτερόλεπτα»
- Γιάννης Πάριος: Ξεσπά ο συνεργάτης του - «Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε πότε πρέπει να σταματήσει»
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα, καλοήθης»: Συγκινεί η ιστορία της 12χρονης από τις ΗΠΑ που την έσωσαν γιατροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.