Φάρσα για ύπαρξη βόμβας σε γυμνάσιο του Λαγκάδα, στη Θεσσαλονίκη, έκανε 13χρονος. Ο μαθητής κάλεσε στο 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης, προειδοποιώντας τη διεύθυνση του σχολείου για ύπαρξη βόμβας.
Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σχολείο και συνομίλησαν με τον γυμνασιάρχη, ο 13χρονος ομολόγησε ότι αυτός έκανε το τηλεφώνημα και ότι επρόκειτο για φάρσα.
Προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά και στη συνέχεια συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος για να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο από το αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων.
- Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον ευρωπαϊκό «θρόνο» μετά από 13 χρόνια: Θρίλερ και επικράτηση κόντρα στη Ρεάλ
- Προς τελική συμφωνία Λιάγκας – ΑΝΤ1: Αλλάζουν όλα στο «Πρωινό» - Ποιος παραμένει
- Η αληθινή «απόδραση των 11» γράφτηκε στην Αθήνα: Το ματς της Κατοχής που γονάτισε το Γ' Ράιχ
- Θεσσαλονίκη: Ο 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του και πήγε να κοιμηθεί - Το θέαμα που αντίκρυσε η αδελφή του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.