Μενού
sxoleio
Κάγκελα σε είσοδο σχολείου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει η καταγγελία πατέρα , σύμφωνα με την οποία η 7χρονη κόρη του βρέθηκε φιμωμένη με ταινία και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου, όπου φοιτά. Το νέο ακραίο περιστατικό bullying σημειώθηκε σε περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Πιο αναλυτικά, όπως καταγγέλλει ο πατέρας στην εκπομπή Live News του Mega, το περιστατικό αποκαλύφθηκε από την ίδια τη μαθήτρια της Α' Δημοτικού, αφότου σχόλασε. Όπως ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά, ούτε η διεύθυνση του σχολείου ούτε κάποιος εκπαιδευτικός ενημέρωσαν.

«Ήμουν στη εργασία, με πήρε τηλέφωνο η μαμά να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες δεμένη και φιμωμένη», αναφέρει ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι όλα συνέβησαν δύο περίπου ώρες πριν το σχόλασμα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 7χρονης, το κορίτσι εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της μέσα στις τουαλέτες. Η μικρή ήταν συγχισμένη και ανέφερε ότι στην αποτρόπαιη πράξη προχώρησαν δύο - τρία παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Σύμφωνα με τον πατέρα, η μικρή είναι καλά στην υγεία της, ενώ φέρει μόνο ένα σημάδι στο μάγουλο από την ταινία με την οποία τήν φίμωσαν τα άλλα παιδιά.

Αίσθηση προκαλεί ότι το παιδί δεν θέλησε να μιλήσει στους γονείς του εντός του σχολείου, παρά μόνο όταν πήγαν στο σπίτι.

Όπως αναφέρει ο πατέρας, η οικογένεια θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.