Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η καταγγελία μιας ανήλικης για βιασμό από έναν 50χρονο, ο οποίος μάλιστα είναι φίλος του πατέρα της.
Η 14χρονη προχώρησε στην καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου συνοδεία των γονιών της. Σύμφωνα με το creta24.gr, η έφηβη κατέθεσε πως ο 50χρονος την έπεισε να τον ακολουθήσει σπίτι του και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικου.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.