Σοκάρει το περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρής εγκύου από τον σύζυγό της στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου, στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/5). Ένας 33χρονος από την Παλαιστίνη χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο την μόλις 21 ετών έγκυο σύζυγό του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων επιβατών.
Όταν ο άνδρας την έπιασε από το λαιμό, η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα. Παρευρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 33χρονο, οδηγώντας τον στο τμήμα.
Η σύζυγός του δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη και δεν κατέθεσε μήνυση, όμως ο δράστης συνελήφθη, καθώς το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο. Ο 33χρονος, την ημέρα των γενεθλίων του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ έχασε και την πτήση για τις Βρυξέλλες.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.