Μενού
astynomia-peripoliko
Περιπολικό Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Πήγαν να με κλέψουν, να με πάρουν», είπε, σύμφωνα με τον πατέρα του, ο 9χρονος μαθητής στη δασκάλα του, όταν απομακρύνθηκε τρέχοντας από τον επίδοξο απαγωγέα του στην Πάτρα.

Το αγόρι έφευγε από το σχολείο του για να πάει στο φροντιστήριο Αγγλικών που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πιο μακριά. Στη διαδρομή συναντήθηκε με τον 19χρονο και έγιναν όσα κατήγγειλε στην αστυνομία.

«Το προσπερνάει ένα μηχανάκι, το σταματάει και τού κάνει νόημα να ανέβει πάνω στη σέλα στο μηχανάκι», αναφέρει ο πατέρας του 9χρονου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό επίδοξο απαγωγέα και τον προσήγαγαν στο τμήμα. Εκεί αναγνωρίστηκε από το μικρό παιδί.

Ο πατέρας του ανηλίκου συγκλονίζει για το όσα βιώνει μετά το περιστατικό. «Δεν κοιμάμαι τη νύχτα. Φαντάζομαι και σκέφτομαι πράγματα, σκέφτομαι άλλα που έχουν ζήσει άλλα παιδιά και δεν τα έχουν πει», αναφέρει.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα τού καταλογίζονται. Τελικά ο ανακριτής τον άφησε ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.