Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε για μία ακόμα φορά στην Κρήτη, καθώς ένας 40χρονος χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο σώμα την 32χρονη αρραβωνιαστικιά του, ενώ προκάλεσε φθορές και στο σπίτι, όπου συγκατοικούν, στο Σκαλάνι Ηρακλείου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/6). Η κοπέλα δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο διατάχθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Ο 40χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου. Το νέο περιστατικό έρχεται δύο μόλις ημέρες μετά την αιματηρή επίθεση του 36χρονου εναντίον της αρραβωνιαστικιάς του σε περιοχή του Ηρακλείου.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Όλυμπος: Τι σημαίνει ότι εντάχθηκε στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco
- Πυκνώνει το μυστήριο στην Κυψέλη: Το θρησκευτικό κίνητρο και το κοινόβιο της αίρεσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.